Ieder mens is uniek en een coachtraject bij Laura’s Leefstijlcoaching is dan ook altijd maatwerk. Het gaat om wat jij nodig hebt, dus jouw hulpvraag en doel staan hierbij centraal. Jij gaat hiermee tijdens onze sessies aan de slag, waarbij ik jou ga begeleiden op jouw unieke pad. Stap voor stap, op de manier die bij jou past. Respectvol en op authentieke wijze. Ik werk holistisch en altijd vanuit mijn gevoel, waarbij ik natuurlijk gebruik maak van mijn professionele kennis en ervaring. Een goede verbinding met de cliënt is daarbij voor mij altijd het uitgangspunt.

Waar moet je aan denken bij een gezonde leefstijl? De volgende 5 pijlers zijn daarbij belangrijk.


Kennismakingsgesprek
We starten altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier komen we erachter of er een goede klik is en het voor ons beiden goed voelt om een coachtraject te starten.

Intake
Als je besloten hebt om een coachtraject bij mij te starten, volgt er een uitgebreide intake. Je ontvangt voor ons eerste gesprek een intakeformulier. Dit zullen we tijdens de eerste afspraak doornemen en indien nodig aanvullen. Tijdens deze afspraak gaan we nader in op jouw hulpvraag en kijken we naar het doel dat je wilt bereiken. Afhankelijk van jouw hulpvraag, volgt er een uitgebreide weging / meting / analyse, om te zien waar je nu staat. Bewustwording is de eerste stap. 

Coachgesprekken
Tijdens de coachgesprekken, die we meestal om de week inplannen, staan jouw hulpvraag en doel altijd centraal. Verbinding, respect en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden. Tijdens het traject checken we regelmatig waar je staat ten opzichte van jouw doel, waardoor bijsturing, indien gewenst, mogelijk is. Aan het einde van het coachtraject vindt altijd een evaluatie plaats ter afronding.


"Waar een wil is, is een weg"

Benieuwd hoe anderen hun coachtraject bij Laura hebben ervaren?


Voor wie?

Ik ben er voor iedereen, die graag werkt aan een gezonde leefstijl en zich op persoonlijk vlak verder wil ontwikkelen. Je kunt bij mij terecht als je:

 • gezonder wilt eten
 • wilt afvallen of aankomen of moeite hebt om op een gezond gewicht te blijven
 • meer wilt bewegen, maar niet weet hoe je dit op een plezierige manier vol kunt houden
 • je fitter en energieker wilt voelen
 • minder stress in je leven wilt ervaren
 • lekkerder in je vel wilt zitten
 • een goede balans wilt vinden tussen werk en privé
 • beter wilt slapen
 • meer zelfvertrouwen wilt krijgen
 • wilt leren om 'nee' te durven zeggen zonder schuldgevoel
 • minder wilt piekeren en meer wilt genieten
 • wilt praten over levensvraagstukken die je bezighouden
 • beter om wilt leren gaan met je hooggevoeligheid
 • wilt leren om je grenzen aan te geven
 • wilt doen wat goed voor jou is en waar jij je fijn bij voelt

"Ik begeleid je graag op jouw pad
naar een gezonde leefstijl"

Wat kun je zoal verwachten? 
Tijdens de coachsessies draait het altijd om jou en jouw hulpvraag. We werken aan jouw doel en ik stem met jou af waar jij behoefte aan hebt. Het coachgesprek zelf, dat meestal zo'n 75 tot 90 minuten duurt, vormt daarbij altijd de basis. Hierbij zal ik niet alleen aandachtig naar jou luisteren, maar je middels de nodige (open) vragen ook uitdagen om diep in jezelf te kijken. Er is immers niemand die beter weet wat goed voor jou is, dan jijzelf. Reflectie biedt kansen tot groei, waardoor jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. 

Afhankelijk van de hulpvraag, kan ik eventueel gebruik maken van diverse coachtechnieken, zoals de Tijdlijn, het NLP-werkmodel, het G-Schema, het Werken met Schalen (oplossingsgericht coachen), Logische Niveaus, Focussen en de Gewoontelus. Verder zet ik regelmatig verschillende ademhalings- en / of ontspanningstechnieken in en ook BDR (Body Drum Release) behoort tot de mogelijkheden.

Waar vinden de coachgesprekken plaats?
De coachgesprekken vinden plaats op een nader af te spreken locatie, afhankelijk van je woonplaats. We stemmen dit voor aanvang van het traject met elkaar af.

Wandelcoaching in de natuur behoort ook tot de mogelijkheden, evenals online coaching.

Wat is jouw investering?
Het belangrijkste is, dat jij gemotiveerd bent, want jij zult aan de slag moeten om jouw doel te halen. Natuurlijk begeleid ik jou daarbij, maar jij bent degene die de stappen gaat zetten en dat zal misschien niet altijd even gemakkelijk zijn. Maar….. als je iets echt graag wilt, kun je veel bereiken; zeker met de juiste coaching. Bedenk wat het je oplevert als jij durft te kiezen voor het pad van verandering en bereid bent keuzes te gaan maken die werkelijk goed zijn voor jou. Stap voor stap, in jouw tempo. Ik loop graag met jou mee, zodat jij de verbinding met jouw ware zelf kunt herstellen en weer helemaal in jouw kracht komt te staan. Ik gun het je van harte!

“Als jij jezelf op de eerste plaats durft te zetten,
geef je jezelf een waardevol cadeau.
 En ja….. je bent het waard!”


Iedereen is uniek en ieder coachtraject dus ook. De financiële investering is daarom voor iedereen anders. Welke vorm van coaching past bij jou en jouw hulpvraag? Hoeveel sessies zijn er nodig om jouw doel te bereiken?


Door dit samen te bespreken, kan ik je een op jouw wensen gericht voorstel doen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.