Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd hoe anderen terugkijken op hun coachtraject bij Laura?
Lees hier hun ervaringen.

“Dankjewel Laura voor alles wat je voor me hebt betekend. Je bent een ontzettend goede coach en een super fijn mens waarbij je je heel snel op je gemak voelt. Het was fijn om jouw steun te mogen ontvangen en alle momenten die ik bij je ben geweest waren ontzettend leerzaam. Ik heb veel handvaten van je gekregen en alle waardevolle tips ga ik mijn hele verdere leven onthouden.  De coachsessies zijn een verrijking en een groeiproces die ik iedereen zou aanraden. Nogmaals bedankt Laura!”

Rachel, 27 jaar

“Laura, ik ben jou heel dankbaar. Ik ben niet eens zo vaak geweest en toch voel ik mij goed. Ik kan weer vooruit en ik durf nu ook nee te zeggen. Eerst dacht ik altijd: ik moet dat doen, want  ik wil alleen maar goed zijn voor een ander en anders hoor ik er niet bij. Nu wil ik nog wel lief zijn, maar kan ik ook nee zeggen en het aangeven als het niet uitkomt, en dat voelt goed. Voor het coachtraject was ik ook best wel eenzaam en ik dacht: ik hoor er niet bij. Ook daar heb jij me overheen geholpen. Nu denk ik: ik ben wie ik ben en dat is goed. Bedankt Laura, ik vond het heel fijn om bij jou te komen.”

Margriet, 71 jaar

“Het was een cadeautje om te kunnen praten met iemand als Laura die oordeelloos maar toch invoelend naar je verhaal kan luisteren. Ze heeft ook absoluut genoeg kennis en mensenkennis om zich zo in te leven, dat ze waardevolle tips kan geven en je sommige situaties van een andere kant kan laten bekijken.”

Alicia, 62 jaar

“Laura is een zeer betrokken en professionele coach. Ze neemt je serieus en komt met waardevolle tips. Het traject was soms pittig (door emoties die los kwamen), maar Laura gaf mij steeds weer het vertrouwen dat ik het kon. Mede door haar steun is mijn zelfvertrouwen naar een hoger niveau gebracht en heb ik genoeg handvatten gekregen om zelf verder te gaan. Nogmaals dank Laura!!”

Corina, 52 jaar

“Hallo Laura. Bedankt voor de steun die je me gaf. Ik heb de controle over mijn darmen weer terug en weet nu dat ik meer vezels moet eten. Ook weet ik nu dat ik toch af kan vallen daardoor. Ook heb je me geholpen met inzicht te krijgen om in deze moeilijke tijd, waarin we veel op elkaars lip zitten, een stukje privacy te creëren. Bedankt voor je duwtje in de rug, wat ik nodig had. Liefs, Nel”

Nel, 75 jaar

“Waar ik nooit tijd voor mezelf zag en mezelf altijd overal alleen verantwoordelijk voor voelde, ben ik door Laura met eigenlijk heel simpele inzichten enorm geholpen. Door elke dag een uur me time te nemen, in welke vorm dan ook, is er een wereld voor me open gegaan. Mijn to do list van elke dag pas ik nu zo aan, dat ik tijd zie voor eens wat beweging, ontspanning, gezonder eten, een gezellig praatje of dat wat ik graag wil doen. Ook heb ik geleerd mijn negatieve gedachten over situaties en personen eens op een andere manier te bekijken, waardoor ik minder negativiteit naar anderen voel en overbreng. Waar ik mij altijd alleen voelde staan in de huishouding en de zorg voor mijn dochter, lukt het me steeds beter om hulp te vragen of taken te verdelen. Het traject met Laura heeft mij meer rust, vitaliteit en positiviteit gebracht. Ik ben haar heel dankbaar hiervoor. Ik voelde me gehoord en begrepen. Laura heeft mij op de juiste weg gebracht, een weg die ik wil blijven volgen in de toekomst.”

Astrid, 38 jaar

“Ik startte mijn traject met volle moed en was blij met Laura als coach. Ze is bevlogen, betrokken en probeert op een vriendelijke, warme manier samen ‘t doel te bereiken. Ze heeft goede tips en houdt oog voor jou als mens. Helaas heb ik mijn doelen vanwege Covid-19 en een plotselinge operatie niet helemaal gehaald. Ik ga haar tips zeker gebruiken om uiteindelijk toch de eindstreep te halen.”

Diana, 69 jaar

“Laura heeft een enorme dosis enthousiasme. Ze wist me steeds opnieuw te prikkelen en motiveren (mbv diverse technieken). Mijn doel heb ik binnen het gestelde traject kunnen bereiken.”

Natasja, 43 jaar

“De sessies met Laura waren altijd een rustmomentje in de dag. Bij haar kwam ik tot bezinning en kwam ik tot bepaalde inzichten waar ik zelf niet aan had gedacht. Door haar aanpak werd ik gedwongen om echt naar binnen te kijken en zelf de oplossing te vinden. Uiteindelijk lukte dit altijd en juist omdat ik het in mezelf moest vinden werkte het ook zo goed.”

Daphne, 25 jaar

“Ik ben open dit traject ingestapt en heb alles op me af laten komen. Ik raakte kilo’s kwijt, wat mij toch wel een goed gevoel gaf. Ook heb ik rustiger leren ademhalen, want mijn ademhaling was veel te snel, het dubbele van normaal. Ik heb ook ontspanningsoefeningen gehad. Wat betreft het gezonder leven, heb ik echt wel iets aan het traject gehad. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat er nu een hond komt, zodat ik meer moet bewegen. Laura bedankt en heel veel succes met je leefstijlcoaching.”

Marcel, 47 jaar

“Een coach waar rust, een luisterend oor en haar werk goed voorbereid, hoog in het vaandel staan. Haar begeleiding heeft me een stuk verder gebracht in mijn ontwikkeling.”

Anita, 66 jaar